Overslaan naar content

Over ons.

Klaar om de eCommerce wereld op zijn kop te zetten? Van het transformeren van online winkels tot het stroomlijnen van de order-to-delivery cyclus, wij zijn de kracht achter de meest indrukwekkende shopping avonturen. Doe jij met ons mee?

Samen werken we aan onze drie sterke merken.

Geen zorgen, je hoeft nu nog niet alles te onthouden. Tijdens je inwerkprogramma kom je alles te weten over wat we doen.

Tweakwise.

Onze webshop add-on om conversie te boosten en het uiterste te halen uit elke online shopper! Een absolute must-have voor elke moderne webshop en daarom zijn we met trots dé marktleider in de Benelux.

Core-suite.

Een powerpack van 5 softwaretools voor de complete order-to-delivery keten. Van sales en webshops tot voorraadbeheer en levering. Alles om de online shopervaring te transformeren.

Vendre.

Als marktleider in Zweden in e-commerce (webshops), bieden we een alles-in-één platform dat zowel gebruiksvriendelijk als geschikt is voor zowel B2B als B2C. Dat maakt Vendre uniek!

Werken voor A-klanten.

Bij Optimizers werken we aan de toekomst voor iedereen. We creëren oplossing die echt werken. Het draait allemaal om slimme technologieën die onze klanten helpen groeien. Voor klanten waar we trots op zijn.

Klantlogo: Postnl
Klantlogo: Hummel
Klantlogo: fonQ
Klantlogo: Plus
Klantlogo: Menzis
Klantlogo: Greetz
Klantlogo: anwb
Klantlogo: Amac

Alles voor topcollega's.

Bij ons draait het niet alleen om werken, maar ook om groeien. We groeien als bedrijf al jaren en daarom kunnen we veel terugdoen voor ons team. We checken wekelijks online bij je in, zodat jij in 15 leuke seconden kunt laten weten hoe je je voelt en anoniem je mening kan laten meetellen over relevante onderwerpen.

Voorwaarden voor collega's waar we trots op zijn.

Locaties & contact

Nederland Ampèrestraat 3D, 3861 NC Nijkerk Punterweg 2, 8042 PB Zwolle Westerhaven 13, 9718 AW Groningen Zweden Saltmätargatan 5, 113 59 Stockholm USA 228 East 45th Street. Suite. 9E, NY 10017 New York